Showroomprijs incl. B.T.W. € 1.650

De Neff inbouw koffiemachine is bedoeld voor inbouw in een hoge kast van 60cm breed. Deze koffiemachine is bijzonder snel op temperatuur en maakt volautomatisch cappuccino, espresso, latte machiatto en uiteraard ook gewone koffie. Zowel de koffietemperatuur als de heetwatertemperatuur is instelbaar in verschillende standen. De functie heetwatertemperatuur gebruikt u bijvoorbeeld om kopjes voor te verwarmen of om thee te maken (al is dit niet zo gloeiend heet als theewater bijv. uit de quooker). Per kopgrootte is bij deze machine de vulhoeveelheid aan te passen. Ook de maalgraad van de bonen is instelbaar, al blijven de meeste klanten hier vanaf om eerlijk te zijn.

Met de functie “My Coffee” hebt u de mogelijkheid om uw favoriete Cappuccino of Latte Machiatto in te stellen. Voor de Latte Machiatto glazen is ook de ruimte aangepast zodat er wat meer hoogte beschikbaar is. Net als bij vrijstaande koffiemachines is ook bij dit Neff apparaat de koffieuitloop in hoogte verstelbaar zodat het niet onnodig spettert. Het ontkalken of reinigen gaat bij dit Neff apparaat automatisch. Bij het apparaat wordt trouwens een kleine hoeveelheid ontkalkings- en reinigingstabletten meegeleverd. Zodra deze tabletten op zijn kunt u deze bij Neff onderdelen bestellen, dit wordt dan rechtstreeks naar u thuis opgestuurd.

De aansluitwaarde van de Neff C17KS61N0 koffiemachine tenslotte is 1,6kW.

Tips voor de Neff inbouw koffiemachine C77V60N01

Bij deze koffiemachine adviseren we onze Oro koffiebonen toe te passen. Uiteraard kunt u ook een ander goed merk zoals bijvoorbeeld Illy gebruiken. Als het echt héle harde koffiebonen zijn (dat zijn ze van Oro dus niet maar van Illy wel) dan kan het zijn dat de maaleenheid van de koffiemachine er moeite mee heeft om `m te “pakken”. In dat geval even met uw hand door het bonen reservoir roeren en het probleem is opgelost.

Voor het opschuimen van melk adviseren we om zo mager mogelijke melk te gebruiken. Ook gebruiken we altijd houdbare melk. Dit is veel veiliger en de smaak wordt niet negatief beïnvloed. Na gebruik van de melkopschuimer is het verstandig om zo vlot mogelijk het apparaat de functie “kort spoelen” (of “spoelen melksysteem” bij eerdere versies) te laten draaien. Bij deze functie wordt het melksysteem schoongespoeld, we adviseren om hier warm water voor te gebruiken. Als het melksysteem niet schoon wordt gehouden is een koffiemachine in mum van tijd verstopt.

Garantie card voor Neff inbouw apparatuur.
Presentatie Neff nieuwe lijn.

Interesse in dit apparaat?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.