De Neff B48FT78N1 is een zogenaamde “FullSteam” oven. Ten opzichte van de normale FullSteam oven is het verschil dat dit apparaat ook ruwe EcoClean zijkanten heeft. De standaard FullSteam oven heeft immers zijkanten in glad emaille.

Deze FullSteam oven is volledig oven én volledig stoomoven. Het is echt een fantastisch apparaat. We hebben een aantal video`s over de FullSteam oven geplaatst op ons videokanaal (hier linkje naar blogbericht met video`s over de FullSteam oven).

Deze oven heeft een Hide&Slide deur (de greep gaat ergonomisch met uw hand mee en de ovendeur verdwijnt onder de oven). Daarnaast is er een kerntemperatuurvoeler geïntegreerd met wel 3 sensoren zodat een heel precies resultaat bereikt kan worden. De oven beschikt over een Sous vide functie (bereiding van vacuum verpakte gerechten op lage bereidingstempratuur waardoor smaak, aroma en textuur behouden blijft).

De bediening gaat met een FullTouchControl touchscreen, dus geen knoppen. Dit is grafisch gezien natuurlijk heel mooi, daarnaast ook heel schoon. Tenslotte is er een bak- en braad assistent inbegrepen met automatische programma`s.

Bekijk hier onder de FullSteam oven in gebruik:

Relevante links:
Garantiekaart voor Neff inbouw apparaten.
Kerntemperaturen voor de oven.
Neff CircoTherm hetelucht systeem.
Gebruiksaanwijzing van de Neff B48FT68N0 FullSteam oven.

Interesse in dit apparaat?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.