Voor veel van onze Italiaanse design keukens verkopen we natuurlijk onze plafondafzuiging. Het komt echter voor dat een kanaal naar buiten lastig te realiseren is. Voor die situatie hebben we nu de nieuwe eilandafzuigkap “Spring” waarbij de gefilterde lucht “uitgewassen” wordt. Bij de standaard rvs versie van deze afzuigkap wordt de lucht gefilterd met een koolstoffilter, normale recirculatie dus.

Bij de zwarte en witte versie van de “Spring” wordt het “wassen” van de lucht gedaan door middel van gecontroleerde bipolaire ionisatie, atmosferische ionen die de onaangename geuren afbreken. Bij deze unieke afzuigkap wordt de lucht die door het apparaat heen gaat dus gereinigd door een bipolair electrisch veld. Een groot voordeel van dit systeem is dat er geen afvoerkanaal naar buiten meer nodig is. `s Winters wordt er door deze afzuigkap geen warme lucht meer naar buiten geblazen zoals met een normale afzuigkap (andersom geldt dat `s zomers voor evt. gekoelde lucht van de airco). Het is dus ook nog eens beter voor uw portemonnee en uiteraard het milieu.

Bekijk hier onder de Spring afzuigkap in het wit:

De “Spring” eiland afzuigkap is op dit moment verkrijgbaar in de kleuren roestvrijstaal, wit en zwart. Deze afzuigkap is voorzien van een uitneembaar en uitwasbaar metalen anti-vet filter. Ook is de afzuigkap uitgevoerd met 2 neon lampen van 8W. De capaciteit van de afzuigkap is 600m³ per uur.

De Spring afzuigkap is 60cm hoog (de hoogtste kant dus) en heeft twee breedtes. Bij de roestvrijstalen versie (zie foto) is de breedte 70cm. Bij de zwarte en witte versie (deze is ook wat kostbaarder door het bipolaire ionisatie systeem) is de breedte 80cm. Neem voor vragen over deze afzuigkap gerust contact met ons op.

Zoals gezegd, de zwarte en witte versie van de Spring afzuigkap zijn 80cm breed en voorzien van de Bipolaire Ionisatie techniek. Hieronder een foto van de zwarte versie van verder dezelfde afzuigkap.
Specificaties glazen versie van de Spring afzuigkap:
Verlichting: 2 x 8W Neon.
Vermogen: 600m³ p/u in vier standen (minder vermogen nodig als normaal i.v.m. geen kanaal naar buiten.
Vetfilter: Metalen uitwasbaar en uitneembaar vetfilter.
Afzuigsysteem: Bipolaire ionisatie (zie omschrijving hierboven)
Afmetingen: Breedte 80cm en hoogte (hoogste stuk) 60cm.
Specificaties rvs versie van de Spring afzuigkap:
Verlichting: 2 x 8W Neon.
Vermogen:
600m³ p/u in vier standen (minder vermogen nodig als normaal i.v.m. geen kanaal naar buiten.
Vetfilter: Metalen uitwasbaar en uitneembaar vetfilter.
Afzuigsysteem: Koolstof filter (moet geregeld vervangen worden).
Afmetingen: Breedte 70cm en hoogte (hoogste stuk) 60cm.
Bekijk hier onder de video van de Spring afzuigkap in het zwart:
Relevante links:
Fotopagina met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
Foto`s bezoek aan Snaidero fabriek te Majano (Italië).

Interesse in dit apparaat?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.